KamperenAlhoewel het weer niet altijd geweldig is, kiezen toch veel mensen voor een vakantie in Nederland. Waar niet iedereen bij stil staat is dat je helemaal niet ver hoeft te reizen voor een kampeervakantie: de regio is vol van campings, je vindt maar liefst 15 campings in Zoetermeer en de directe omgeving.

De meeste Zoetermeerders kennen camping De Drie Morgen van naam. Deze camping is de enige camping in Zoetermeer zelf, gelegen in de Nieuwe Driemanspolder. Deze camping heeft staanplaatsen met wat schaduw, staanplaatsen met veel schaduw om uit de zon te blijven, grasland voor mensen die van een vakantie in het groen houden, staanplaatsen zonder schaduw en faciliteiten waarvan sommige geschikt zijn voor mensen met een handicap. Het omliggende landschap presenteert het decor van het platteland. De camping is gesitueerd in de buurt van een halte openbaar vervoer en heeft een Wifi dekking op meer dan 70% van het terrein.

Iets verder weg toch net wat leuker? Dan kun je ook kiezen voor camping De Koornmolen in Zevenhuizen, camping Delftse Hout in Delft, camping het Lansingerland in Bergschenhoek, camping Veldhoeve in Weipoort, camping Weipoortsevliet in Zoeterwoude-Rijndijk en nog veel andere campings in de directe omgeving van Zoetermeer. Al deze bestemmingen bieden het voordeel van weinig reistijd, wat vooral met kinderen heel prettig is en toch het gevoel te hebben er helemaal uit te zijn.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-