juf elsOp vrijdag 5 juli was het een feestelijke dag op de Paulusschool. Juf Els gaat met pensioen. Dat is ontzettend jammer voor de school maar juf Els mag na 30 jaar van haar welverdiende pensioen gaan genieten.

Juf Els heeft ongeveer 30 jaar voor een kleutergroep gestaan, dit betekent ongeveer 900 kinderen die ontzettend veel van Els hebben geleerd. Dat was goed te merken afgelopen vrijdag. Zij werd door de hele school ’s ochtends feestelijk onthaald op het schoolplein met een Paulus-Els-lied. Daarna waren er optredens van oud-leerlingen en werd een musical opgevoerd door collega’s. De hele dag door was Els in de verschillende groepen en werd zij toegezongen, mocht ze een quiz maken met vragen over zichzelf en natuurlijk op de foto.

’s Middags was er een receptie voor ouders en oud-collega’s, velen kwamen juf Els gedag zeggen. Tenslotte was er nog een gezellige BBQ met alle collega’s van de Paulusschool. Het was een feestelijke dag met veel gelach en ook hier en daar een traan van ontroering. Juf Els, bedankt voor alle jaren in het onderwijs!

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-