met johan‘Heb zin in een Cocktail’… Zo luidt de titel van de kersverse single van Johan Rensen ft. DJ Eddy Coconut. Het nummer gaat uiteraard over het niet al te zware onderwerp: De Cocktail. Een zomers mix-drankje in diverse soorten, maten en smaken (óók 0.0 mixjes) en daar hebben zij dus zin in.

Nederlandstalig, vrolijk, maar dan wel gegoten in een vet Caribisch jasje, waarbij de steeldrum zeker niet ontbreekt. Johan en Eddy hebben samen met Peter la Haye van Leico Music, ook geen onbekende in dit wereldje, dit hele arrangement tot een mooi eindproduct weten te fixen.

Zij waren mega-enthousiast hierover, dus werd er ook nog  een videoclip geschoten door niemand minder dan Ronnie de Cameramoney en Saïd de assistent (bekend van SBS6). Het resultaat? Een gezellige zomerse videoclip op drie locaties met meerdere leuke acteurs en vrolijke figuranten. Kijk hier voor het resultaat:

https://www.youtube.com/watch?v=5OQMk9COvVM

Johan Rensen

In 2018 werd deze sympathieke Zoetermeerder met zijn entertainment-capaciteiten ontdekt tijdens één van de karaoke-shows van Etiënne Bakker. Niet lang daarna is hij via Bakker de muziekwereld binnengeloodst en in een stroomversnelling beland... Vele optredens in meerdere gelegenheden volgden.

DJ Eddy Coconut

Alter ego van Etiënne Bakker: DJ Eddy Coconut draait door… Niets is te gek, hij staat overal voor open… Après ski, Foute party, Oktoberfest en ‘derde helft’ horen daar ook bij. Met toegankelijke, herkenbare, vrolijke en dansbare muziek weet hij er altijd een onvergetelijke happening te maken.

Johan Rensen met Eddy Coconut werken al jaren samen en weten samen iedere zaal/tent/kroeg/kantine/skybox op zijn kop te zetten. Zij entertainen met een veelzijdig repertoire op hun unieke enthousiaste manier. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-