IMG 2759 copyDinsdagochtend brak in sportcomplex Dekker een grote vechtpartij uit, waarbij drie mensen gewond raakten. De politie arresteerde alle drie de betrokkenen en onderzoekt de aanleiding. Messen werden in beslag genomen, maar er is niemand mee gestoken.

Dinsdagochtend is in het sportcomplex van Dekker Hallen aan de Scheglaan een flinke vechtpartij uitgebroken. Het incident, waarvan de aanleiding nog onduidelijk is, resulteerde in meerdere gewonden.

Bij het gevecht raakten drie mensen gewond. Drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Eén van de gewonden ging snel achteruit en verloor het bewustzijn, wat de inzet van de traumahelikopter noodzakelijk maakte. Uiteindelijk zijn twee gewonden naar het ziekenhuis vervoerd, waarvan één met spoed onder begeleiding van sirenes en zwaailichten. Politiemensen reden mee in beide ambulances, wat erop duidt dat de slachtoffers ook als verdachten worden beschouwd. Bovendien reed de arts van de traumahelikopter mee in één van de ambulances.

Eén van de betrokkenen werd met een arrestantenbus naar het politiebureau vervoerd, waarmee het totaal aantal arrestanten op drie komt. De politie heeft meerdere messen in beslag genomen. Er zou alleen mee gedreigd zijn en niet daadwerkelijk mee gestoken.

Dekker Sport verklaarde dat de betrokkenen medewerkers van een extern schoonmaakbedrijf zijn. De vechtpartij was het gevolg van een onderlinge vete die toevallig in het pand van Dekker Sport tot een uitbarsting kwam.

De politie onderzoekt nog wat er precies is voorgevallen en wat de aanleiding was voor de vechtpartij.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-