Verenigingendag RokkeveenRokkeveen bestaat dit jaar 30 jaar en staat weer boordevol gezellige activiteiten. Op zaterdag 7 september 2024 organiseert Winkelcentrum Rokkeveen in Zoetermeer van 12.00 tot 16.00 uur voor de 6e keer op rij de verenigingendag.

Intussen groeit de verenigingendag uit tot een leuke actieve en interactieve dag in het centrum. Het winkelcentrum wil deze dag uitbreiden met nog meer kramen en verenigingen. U wordt daarom van harte uitgenodigd om uw vereniging te komen presenteren tijdens deze feestelijke dag!

September is de start van het nieuwe verenigingen seizoen, zo vlak na de zomervakantie. U kunt uw vereniging onder de aandacht brengen van een groot publiek. Hoe u dat wilt doen, daar bent u vrij in. U mag bijvoorbeeld demonstraties geven, spellen spelen, voordrachten houden etc. Er zijn gratis kraampjes voor ledenwerving beschikbaar en om presentaties in te geven.  Zo kan de consument een goede keuze maken voor vrijetijdsbesteding in het nieuwe seizoen. Uiteraard zal er ook de nodige publiciteit aan gegeven worden in de kranten, websites, social media en in het centrum zelf.

Deelname en het gebruik van een kraam of statafel zijn gratis. Als u interesse heeft voor de verenigingendag dan kunt u zich vanaf nu aanmelden via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van de vereniging, de contactpersoon en het mailadres & telefoonnummer. Geef tevens aan wat u graag wilt demonstreren en of u gebruik wilt maken van een kraam of statafel en hoeveel ruimte u bij de kraam nodig denkt te hebben.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-