IMG 2759 copy copy copyBij een woning aan de Weidedreef is vanochtend een 22-jarige vrouw om het leven gebracht. Na een relationele ruzie is een 23-jarige man aangehouden. Ook een baby is door het ambulancepersoneel meegenomen. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Donderdagochtend was er een ernstig incident aan de Weidedreef in Zoetermeer, veroorzaakt door een relationele ruzie. Diverse hulpdiensten, waaronder meerdere politie-eenheden, het Mobiel Medisch Team (MMT), de ambulancedienst en de brandweer, werden met spoed naar de locatie gestuurd na een melding van een reanimatie.

Bij het voorval was een vrouw betrokken en de politie heeft een man aangehouden. Ook een baby werd door de agenten meegenomen.

De exacte omstandigheden van het incident zijn nog onduidelijk en de politie is een onderzoek gestart. De woordvoerder van politie eenheid Den Haag heeft bevestigd dat er een ruzie plaatsvond en dat er één persoon is aangehouden, maar verdere details zijn nog niet beschikbaar.

Omwonenden zijn erg geschrokken. Een buurman vertelt: "De vrouw woonde alleen met haar kind; de vader kwam af en toe langs. Er gebeuren hier wel vaker vreemde dingen." Hij voegt toe dat hij veel lawaai en ruzie heeft gehoord. Bij een nabijgelegen BSO is de schok ook groot: "Onze kinderen kwamen bang naar binnen omdat ze politie zagen."

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-