20240629 46638De gemeente had wat extra tijd nodig voor de organisatie rond de gratis zwemkaartjes voor het nieuwe zwembad De Watergeus, maar ze komen er nu toch echt aan, zo meldt perswoordvoering namens de gemeente. De komende weken worden de brieven met gratis kaartjes naar de Zoetermeerse huishoudens verstuurd.

Nu de vakantie is begonnen en het lekker weer is om te zwemmen, vragen veel Zoetermeerders zich af waar de beloofde gratis kaartjes voor het zwembad blijven. Volgens de gemeente had de exploitant van het zwembad wat meer tijd nodig om het systeem, waar 120.000 kaartjes gereserveerd moeten kunnen worden, goed en veilig in te richten. Daarnaast moest rekening worden gehouden met het borgen van de privacy bij het uitnodigen van alle inwoners.

Elk Zoetermeers huishouden krijgt een brief met daarin 4 unieke codes, waarmee op de website van het zwembad de kaartjes gereserveerd kunnen worden. De codes zijn niet persoonsgebonden, je kunt deze dus aan iemand anders doorgeven.
Zodra de verzenddatum van de brieven bekend is, wordt dit ook kenbaar gemaakt op de website: Gratis zwemmen zwembad De Watergeus | Gemeente Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-