opendag 2966937333 2599556299 copyHet nieuwe seizoen bij het CKC aan de Leidsewallen 80 komt eraan en er wordt gestart met een week vol kennismakingsworkshops, proeflessen en open repetities. Met als hoogtepunt en afsluiter de Open Dag op zaterdag 31 augustus.

Hiphop, fashion, circus, musical, piano, ballet, drums, kinderkunst, gitaar, muziek op schoot, keramiek, zingen in een koor: voor elk wat wils. Kom op zaterdag 31 augustus tussen 11:00  en 16:00 langs bij het en doe een korte proefles, woon een optreden of demonstratie bij, praat met de docenten, kom sfeer proeven en ontdek wat bij je past.

Kortom, een gezellige dag met een groot podium en terras buiten, (kleinere) optredens in het gebouw en héél veel docenten en amateurverenigingen waar je mee kennis kunt maken. Voor meer informatie en het inschrijven voor leuke workshops kijk op: ckc-zoetermeer/opendag.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-