IMG 2821 copyNa maanden van leegstand komt er weer leven in het hart van winkelcentrum Oosterheem. Het pand waar voorheen lunchroom Sugar Addict zat, krijgt eind september een nieuwe bestemming: Kipperij.

Kipperij opent binnenkort haar vijftiende vestiging op het Oosterheemplein 475. Hier kun je terecht voor een breed scala aan heerlijke snacks, verse broodjes, maaltijden en gegrilde kipproducten.

Uitgebreide maaltijden en heerlijke snacks

Bij Kipperij kun je kiezen uit diverse maaltijden zoals nasi, bami, mihoen en loempia's. Voor de lunch of een smakelijk tussendoortje zijn er broodjes IMG 2822kipsaté, pulled chicken of een kipburger. Of je nu je maaltijd meeneemt of ter plekke geniet aan een van de tafeltjes in de winkel, Kipperij biedt voor ieder wat wils. Heb je een feestje? Bestel dan de Kipperijpan en stel jouw snackpan zelf samen met balletjes, drumsticks en andere lekkernijen. Achter de toonbank is de grill waar kip aan het spit gaart. Naast diverse grillproducten is er ook verse kip te koop om zelf verder te bereiden.

Nog even geduld

Eigenaar Oscar Koek is begonnen met de verbouwing van het pand. Eind september gaan de deuren van Kipperij Zoetermeer open. Op een later moment gaat Kipperij ook maaltijden thuis bezorgen.

Over kipperij

Kipperij werd in 2019 opgericht met het doel een kwaliteitswinkel te combineren met fooddelivery. Het bedrijf onderscheidt zich door kwaliteit, uitstraling, gemak en service. Als hoogwaardige speciaalzaak en maaltijdbezorger levert Kipperij verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan haar klanten.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-