IMG 2823 copyOp woensdag 4 september vindt de officiële opening van de Kamer van Inwoners plaats. Dit nieuwe initiatief is bedoeld om inwoners actief te betrekken bij de zorg en welzijn. Het evenement vindt plaats van 16:00 tot 19:00 uur in Parochieel Centrum De Kapelaan, gelegen aan het Nicolaasplein 2.

Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over hoe inwoners kunnen meedenken en bijdragen aan het verbeteren van de zorg in Zoetermeer. Er zullen presentaties zijn over het initiatief, en deelnemers krijgen de kans om hun ideeën en suggesties te delen. Ook wordt er ingegaan op de voordelen van deelname en wat inwoners ervoor terugkrijgen.

De organisatie zorgt voor hapjes en drankjes, en het evenement biedt een uitstekende gelegenheid om andere betrokken inwoners te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de zorg en welzijn in Zoetermeer is van harte welkom. Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-