ZOZOp 3 augustus speelde het Z.O.Z  ZomerOrkest Zoetermeer het eindconcert in de MusicDome in Zoetermeer. Dit was de afsluiting van het door Muziekvereniging Kunst en Vriendschap georganiseerde muziekproject, dat dit jaar de tweede editie beleefde.

Op drie vrijdagavonden werd er door een groep muzikanten uit een wijde omgeving samen gerepeteerd onder leiding van Niccolò Angioni.

Velen kenden elkaar nog niet en speelden dus voor de eerste keer samen in het orkest. Met verschillende muzikale achtergronden van Harmonie tot Bigband werd er in een fanfarebezetting een spetterend concert ingestudeerd. Door de enthousiaste inzet van de 32 orkestleden en Niccolò werd het publiek getrakteerd op een gevarieerd programma. Net als vorig jaar weer een groot succes en een derde editie van het Z.O.Z  ZomerOrkest Zoetermeer, in de eerste 3 weken van de zomervakantie van 2025, is alweer aangekondigd.
Meer informatie over de vereniging: www.muziekzoetermeer.nl

Foto’s en video: Leon Koppenol

Kijk voor alle foto's op https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Uitvoering-van-het-Zomer-Orkest-Zoetermeer-aug-2024

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-