computer errorDe balies van de gemeente Zoetermeer moeten sluiten door een grote landelijke IT-storing. De computers werken niet en daarom kunnen er geen paspoorten, rijbewijzen of andere documenten opgehaald worden.

Er is een grote IT-storing op het defensienetwerk. Hierdoor zijn de hulpdiensten als politie, brandweer en ambulances landelijk getroffen. Zij vallen terug op hun noodplan voor onderlinge communicatie. Ook de gemeente Zoetermeer kan niet werken door deze storing. De mensen die een afspraak hebben bij de gemeente om hun paspoort of rijbewijs te verlengen of op te halen, kunnen niet geholpen worden. Ook DigiD is niet bereikbaar.

De gemeente is mensen die een afspraak hebben aan het afbellen. 

Hoe lang de storing gaat duren is op dit moment onduidelijk. Wel is 112 gewoon bereikbaar. 

Het bericht vanuit de gemeente: "De balies van de gemeente Zoetermeer moeten sluiten door een grote landelijke IT-storing. De computers werken niet en daarom kunnen er geen paspoorten, rijbewijzen of andere documenten opgehaald worden."

 Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-