PHOTO 2024 08 23 22 31 13 2Op 23 augustus hebben de vrijwilligers van de Wereldwinkel een Potluck georganiseerd om de onderlinge contacten te verstevigen. De avond vond plaats in de kas van de buurttuin Zoete Aarde tussen de perenbomen.

Iedereen nam eten mee om te delen. De zonnige sfeer in de tuin tussen de bomen was zeer ontspannen. De avond werd muzikaal begeleid door de band Guy G. Gorman & Friends met muziek van Happy Americana: Elvis, Johnny Cash, 50's, 60's, country, rockabilly, rock n roll style.
Een bestuurslid bedankte jubilarissen Danielle en Yvette voor hun 12,5 jarige inzet voor de Wereldwinkel. Er zijn ook weer twee nieuwe vrijwilligers te verwelkomen; Jason en Wil.
Van de winst van 2023 van de Wereldwinkel gaat € 1500,- naar Trees for all, een project in Mexico. En €1800 gaat naar crowdfunding projecten van Lendahand. Goed om te weten dat als je iets koopt in de Wereldwinkel je ook bijdraagt aan deze goede doelen.

Tekst: Jannie van de Luijtgaarden, foto: Yvette Feeke

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-