Foto Henk OeveringHenk Oevering exposeert tot 1 december in het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45. Het is niet de eerste keer, dat hij in het woonzorgcentrum  exposeert. Eerder was hij er met een fotoreportage in kleur van dieren op de Veluwe en met een zwart/wit foto-reportage over Rotterdam.

Natuur en Landschap

Henk exposeert nu op de wanden van Vivaldi wederom met een zwart/wit reportage “Natuur en Landschap”. Hij heeft diverse onderwerpen, die hij bij zijn tochten in de natuur ziet, op de zogenaamde “gevoelige plaat” vast gelegd.  Henk gaat altijd zeer zorgvuldig te werk. Hij bekijkt zijn objecten op verschillende momenten van de dag om de voor hem juiste lichtinval te kunnen kiezen.  De keuze van zijn objecten en de manier waarop hij deze fotografeert is weloverwogen.  Ook de wijze van bewerking van sommige foto’s geven blijk van zijn grote creativiteit. Netjes ingelijst leidt dit alles tot een zeer bezienswaardig geheel waar menig belangstellende liefhebber plezier aan zal beleven en wellicht ook zal worden geïnspireerd.

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie, op de Veranda op de 1e etage van het woonzorgcentrum, is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de dagelijkse openingstijden van 10:00 uur tot 17:00 uur. In overleg met Henk zijn de foto’s te koop. Informatie hierover is op de locatie aanwezig.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-