Foto schoolplan AlfrinkOp het Alfrink College was het tijd voor de formulering van een nieuw schoolplan. Elke vier jaar wordt een nieuw plan gepresenteerd, dat aansluit bij de behoeften van dat moment. Het plan laat zien waar de school zich de komende vier jaar voor in wil gaan zetten: Wonderful You.

Op het Alfrink College vond de aftrap van het nieuwe schoolplan plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst. "Het was een heel verrassende middag. De schoolleiding en het PR-team presenteerden de nieuwe aanpak en campagne van onze school om leerlingen nog beter te betrekken bij het onderwijsprogramma", aldus rector/bestuurder Philip de Vries. "Hoe maak je zo’n verandering voelbaar en concreet? We stonden stil bij generatieverschillen en belevingswereld van onze leerlingen. Het gaat om inleven in de ander. Ons nieuwe schoolplan is gekoppeld aan een nieuwe beeldvorming en komt tot uiting in een nieuwe belofte: Wonderful You. Een positieve herkenning en erkenning voor onze leerling. Een thema waarmee we aangeven dat je bijzonder bent van jezelf. En dat geldt voor onze leerlingen en onze collega’s.”
De aftrap van het nieuwe schoolplan werd omlijst met muziek om de goede sfeer kracht bij te zetten. De leerlingen zongen samen “We gotta do, what we gotta do, Wonderful You!” uit het nummer Wonderful you van Rick Astley.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-