mignon en carlaHet wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude Kerk wordt op woensdag 25 september aanstaande verzorgd door Duo Carmina: Mignon Primus (sopraan) en Carla Bos (harp). Op het programma staan werken van o.a. Dowland, Donizetti, Rossini, Tosti, Ravel en Mendelssohn.

Mignon Primus is een veelzijdige sopraan. Als soliste zingt zij regelmatig bij oratoriagezelschappen, zoals Stichting Residentie Bach Ensembles, en heeft zij in Nederland twaalf solo opera- en operetterollen op haar naam staan. Verder is Mignon lid van het koor van de Nederlandse Reisopera en het professionele kamerkoor Consensus Vocalis. Met haar twee ensembles (piano en harp) geeft ze regelmatig concerten, zoals op feesten, bruiloften, uitvaarten en in zorghuizen.

Carla Bos is ruim twintig jaar als harpist verbonden aan het Remix Ensemble voor Hedendaagse Muziek in Porto Portugal en werkt samen met componisten als Helmut Lachenmann, Tan Dun en Wolfgang Rihm. Carla is dol op kamermuziek en vormt diverse ensembles. Zij studeerde aan de Vertel Academie te Utrecht en brengt Concert Vertellingen waarbij zij vertelt, harp speelt en af en toe ook zingt.

Het adres van de Oude Kerk is Dorpsstraat 59. Het concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage. De deur van de kerkzaal is open vanaf 12.30 uur en om 12.45 uur is de aanvang van het concert.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-