Summer Sing Along Wijck copyNa het succes van de Theaterdiners in de wijken Buytenwegh-de Leyens en Meerzicht, komt Wijck in samenwerking met inZet/Palet Welzijn met een nieuw initiatief: de Summer Sing Alongs, op zondag 6 oktober van 15:00 tot 16:30 uur. Een geweldige band verzorgt live een repertoire van zomernummers.

De deelnemers ontvangen een boekje met songteksten om mee te kunnen zingen. De meezingbijeenkomsten worden georganiseerd op verzoek van wijkbewoners om meer culturele activiteiten te organiseren waarbij (mee)gezongen kan worden.

Op zondag 1 september vond de eerste Summer Sing Along plaats in wijkrestaurant De Goede Buur in Meerzicht. Het restaurant veranderde in een levendig meezing-podium, waar de negenkoppige coverband Vintage Indeed een sfeervol repertoire van bekende zomernummers speelde. Met hits van onder andere The Beatles, The Eagles en Doe Maar zongen deelnemers enthousiast mee met het songtekstenboekje in de hand.

Aanmelden Summer Sing Along 6 oktober

De tweede Summer Sing Along vindt plaats op zondag 6 oktober in wijkrestaurant De Leyens. Bezoekers kunnen wederom genieten van een borrelarrangement en meezingen met live muziek. De kosten bedragen € 9,95 per persoon, inclusief twee drankjes en hapjes. Aanmelden voor de Summer Sing Along kan via 079 – 343 82 88 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-