IMG 7343Sinds 2017 is pastor Ella Feijen-Redegeld werkzaam in de H. Nicolaasparochie in Zoetermeer. Zij is per 1 september met pensioen gegaan. Op zondag 29 september 2024 wordt in de Nicolaaskerk een afscheidviering gehouden om haar te bedanken voor haar vele goede werk.

“Ella was een zeer fijne en betrokken collega” aldus pastoor van der Helm “We zullen haar goede werk proberen voort te zetten en zeker haar inzet, deskundigheid en gedrevenheid missen. We wensen haar een mooie nieuwe fase in haar leven”.

De feestelijke afscheidsviering vindt plaats om 11:00 uur in de Nicolaaskerk, Dorpstraat 24 in Zoetermeer. Ella zal met het volledige pastoraal team voorgaan in deze Eucharistieviering. Alle parochianen en belangstellenden zijn van harte welkom.

Na de viering is iedereen van harte uitgenodigd van 12:30 tot 14:30 in Parochieel Centrum de Kapelaan (Nicolaasplein 2 in Zoetermeer) om in ongedwongen sfeer het feest verder te vieren met de gelegenheid om Ella persoonlijk te bedanken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-