Kerstconcert Oude KerkHet CKC Vrouwenkoor Belles Voix en het Kamerkoor Vocapella geven op 14 december een prachtig kerstconcert in de historische Oude Kerk van Zoetermeer. Beide koren zijn op zoek naar enthousiaste zangers met koorervaring om mee te doen aan dit bijzondere optreden.

Het CKC Vrouwenkoor Belles Voix zoekt dames tussen de 20 en 67 jaar die negen keer willen repeteren, vanaf 14 oktober. Belangrijk is dat deelnemers de liederen zelfstandig kunnen instuderen.

Het Kamerkoor Vocapella is op zoek naar tenoren en bassen vanaf 25 jaar. Zij kunnen zich aansluiten voor tien repetities, die starten op 6 oktober. Dit is een unieke kans om te repeteren in de sfeervolle Adventskerk en te ervaren hoe het is om in deze prachtige akoestiek op te treden.

Interesse om mee te doen? Meld je snel aan en zing mee in een schitterend kerstconcert. Voor meer informatie en aanmelding: www.ckc-zoetermeer.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-