thumbnail IMG 1134Kindcentrum De Entree heeft maandag haar themaweken geopend met het thema 'Lekker Eigenwijs'. De feestelijke opening werd verrijkt door een indrukwekkende show van Jo de Rijck, bekend van onder andere America’s Got Talent met zijn beroemde Kip Curry.

De Rijck had Kip Curry ook meegenomen naar De Entree voor eenIMG 1108 spetterende finale die zowel jong als oud wist te betoveren.

De komende weken staan in het teken van wetenschap en techniek, een van de speerpunten van De Entree voor de komende jaren. Tijdens deze periode wordt ook het nieuwe ontdeklokaal geopend, waar kinderen kunnen programmeren, zagen en timmeren. Daarnaast is er een studio met een green screen, waar de leerlingen gave filmpjes kunnen opnemen.

Alle kinderen krijgen in deze periode verschillende workshops aangeboden door de leerkrachten van De Entree. Denk hierbij aan het programmeren van robots en het ontwerpen en printen van eigen creaties met de nieuwe 3D-printer. De Entree bereidt haar leerlingen zo voor op een talentvolle toekomst vol mogelijkheden.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-