Foto Geuzenloop Alfrink CollegeDe afgelopen weken stonden in het teken van sportieve prestaties op het Alfrink College. In het laatste weekend van september nam een enthousiaste groep leerlingen en docenten van het Alfrink College deel aan de Geuzenloop.

Vier jongens liepen als schoolteam de 1.6 mile en meer dan zeventig leerlingen liepen de 5 km. Een tweetal heeft zelfs samen de halve marathon gelopen. De deelname was een groot succes. Hoewel het een pittige uitdaging was, was de ervaring ook zeer plezierig en motiverend. Een mooie sportieve prestatie voor het Alfrink College.

          Isra Redouani bij afscheid Aboutaleb

Op donderdag 19 september werd in de Doelen in Rotterdam afscheid genomen van  burgemeester Aboutaleb. Een van de onderdelen was een voetbalshow waar Alfrink leerling Isra Redouani aan deelnam. Isra voetbalt op hoog niveau en is vooral erg goed in trucjes met de voetbal. Zij werd benaderd via het team van freestyler en youtuber Soufiane Touzani die voor de burgemeester mocht spreken. Isra, die zelf ook op social media te vinden is met haar trucjes, zorgde samen met een andere voetballer op het podium voor de introductie van Touzani. Daar deed zij trucjes met de bal op de grond en in de lucht op muziek.

“Het was spannend aan het begin voordat ik op moest komen, maar eenmaal op het podium ging de spanning eraf. De zaal van de Doelen zat helemaal vol. Iedereen ging meeklappen op de beat die ik startte.” Het afscheid vond plaats in de avond. De dag daarna zat Isra gewoon weer in de les.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-