De avonturiers vader Job (Victor van der Bom) en zijn zoon Bink (John Tuinebreijer) openden woensdagochtend 2 oktober de Kinderboekenweek bij basisschool IKC Florence Nightingale. De avontuurlijke opening zet de kinderen op het spoor van veel avontuurlijke boeken om te lezen.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Lekker eigenwijs’ en dat werd wel duidelijk in de voorstelling met de heel eigenwijze Bink.
Vader Job en zoon Bink waren op zoek naar een magisch boek dat ergens in de jungle verborgen zou moeten zijn. Zij gingen daarom op ontdekkingsreis. Na even gelopen te hebben kreeg Bink honger en wilde meteen eten. Job wilde nog wel even verder, maar Bink is heel eigenwijs en begon gulzig de krentenbollen al in zijn mond te proppen. Vader Job vond dat helemaal niks, maar de kinderen lagen in een deuk.

                                 


Hun zoektocht werd beloond. Zij vonden het magische boek. Maar toen zij het openden, sloegen de vlammen eruit! De kinderen vonden het spannend en prachtig tegelijk. Vader Job vertelde dat elk boek eigenlijk een ontdekkingstocht is.

Om het te vieren zongen en dansten de kinderen op de muziek ‘lekker eigenwijs’ van kinderen voor kinderen. Ook waren er kinderen die zelf een dansje deden.

                               Gezellige opening kinderboekenweek bij boekwinkel Silvester

In de middag waren vader Job en zoon Bink van All-in One Events te gast bij boekwinkel Silvester. Zij werden meteen warm onthaald door kinderen, ouders en de medewerkers van Silvester. Job en Bink vermaakten de kinderen met allerlei gekkigheid. Vol met muziek en grappige acts.
Kinderboekwinkel Silvester nodigde alle kinderen uit om op ontdekkingstocht te gaan tussen alle spannende en leuke boeken in de winkel.

Foto’s en video: Leon Koppenol, meer foto's: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Diverse-jaargang-2024/Lekker-Eigenwijs-op-Ontdekkingsreis-met-Job-en-Bink/n-qkqsGV

https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Diverse-jaargang-2024/Feestelijke-opening-Boekenweek-bij-Silvester-2024

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-