Zwerfafvalsteekkar 1De Zwerfafvalbrigade Palenstein werd vorige week blij verrast met een zwerfafvalsteekkar. De creator van dit multifunctionele voertuig is lid van de brigade Annemieke, van huis uit een ervaren meubelmaker.

Ze heeft de kar samengesteld uit haar vaders oude vissteekkar en zwerfafval van de straat, zoals pallethout, een veger-en-blik setje op steel, zakken voor plastic en voor statiegeld flesjes en blikjes, een steelklemmetje voor de vuilopraapstok die verstrekt is door de gemeente Zoetermeer (Schoon is Gewoon).

Bovenop de kar is natuurlijk een vuilniszak-ring bevestigd, ook deze is verstrekt door Schoon is Gewoon. Ben je nieuwsgierig geworden, let dan iedere tweede woensdag van de maand tussen 19.00 en 20.00 uur goed op, dan rukt de Zwerfafvalbrigade uit om zwerfafval op te rapen in Palenstein. Je kunt dan het bijzondere voertuig van hun wagenpark bewonderen. Of, nog beter, je kunt je ook aanmelden en meehelpen om de wijk schoner te maken. Meld je dan aan bij Vincent, 06 13403160 (door de week s.v.p. na 18.00 uur).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-