53342239509 94936a0df7 bSinterklaas en zijn pieten komen op zaterdag 16 november naar Zoetermeer om er een onvergetelijke dag van te maken. De stoet van Sinterklaas komt aan bij de Burgemeester van Leeuwenpassage, Centrum West, en zal via het Stadshart richting Dorpsstraat trekken.

Het feest begint om 10:00 uur in het Stadshart, waar Sinterklaas en zijn pieten vertrekken vanaf de Burgemeester van Leeuwenpassage in de richting van het Nicolaasplein. Om 11:00 uur start op het Nicolaasplein een feestelijk voorprogramma vol muziek en dans. Vanaf 12:00 uur wordt het tijd voor het hoofdprogramma, waarbij Sinterklaas zelf op het podium verschijnt en zijn pieten meedoen aan een grote welkomstshow.

Na de festiviteiten op het Nicolaasplein gaat de intocht verder door de sfeervolle Dorpsstraat., waarbij iedereen de Sint van dichtbij kan bewonderen. Tussen 12:30 en 16:00 uur worden in de Dorpsstraat allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder ontmoetingen met Sinterklaas en alle pieten.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-