zoetelaarLunchcafé De Zoetelaar, een vertrouwde naam in Zoetermeer, vierde op feestelijke wijze haar 25-jarig jubileum in een uitverkocht Stadstheater. De middag werd gekenmerkt door muziek, talent en saamhorigheid, en was een onvergetelijke belevenis voor alle aanwezigen.

Het was een fantastische middag met een inspirerend optreden van de Jostiband, een orkest dat bekendstaat om hun bijzondere muzikale prestaties en enthousiaste optredens. Het orkest is net als De Zoetelaar onderdeel van Ipse de Bruggen. Het publiek genoot volop, en het feest werd nog verder opgeluisterd door een speciaal gastoptreden van volkszanger Marco de Hollander, die met zijn aanstekelijke nummers de hele zaal in feeststemming kreeg.

 zoetelaar2  zoetelaar3

Culinaire borrel en Talenten

Tijdens de pauze werden de gasten getrakteerd op een feestelijke borrel, verzorgd door de medewerkers van De Zoetelaar, Het Stadstheater en leerlingen van ROC Mondriaan. De heerlijke hapjes, die met zorg waren bereid, gaven het evenement een culinair tintje.

Naast de muzikale optredens kregen ook de talenten van diverse dagbestedingsgroepen van Ipse de Bruggen de kans om zich te laten zien. Tijdens de pauze lieten zij hun creativiteit en vaardigheden aan het publiek zien, wat zorgde voor een extra bijzonder moment tijdens de middag.

Midden in de samenleving

Het jubileumfeest van De Zoetelaar werd een groot succes, en de organisatie kijkt met trots terug op een middag vol hoogtepunten. Het 25-jarig bestaan van De Zoetelaar markeert niet alleen een mijlpaal in de geschiedenis van de organisatie, maar ook een viering van de gemeenschap die zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

-advertenties-

-goede doel-