2016 09 30 0058De Dekker Pepper’s Tasty Fair is een markt waar de chilipeper centraal staat. Niet alleen de professionele kok, maar iedere keukenprins is zondag 4 november van harte welkom bij Restaurant & Hotel de Sniep tussen 10 en 17 uur; de entree is gratis.

De Tasty Fair zal worden geopend door topkok Danny Jansen. Danny is bekend als chefkok van 24 kitchen,hij maakt diverse programma's zoals 'de wereldkeuken' en 'zoals alleen oma het kan'.

De peper wordt steeds populairder, dus Pieter Dekker van Dekker Pepper vindt het de hoogste tijd voor een pittige markt midden in de randstad. De chilipeper is een veelzijdige vruchtgroente die je in vuur en vlam kan zetten, maar die ook onverwacht mild en heerlijk complex kan smaken. Bij de verschillende standhouders kun je hem in alle soorten en maten bekijken, voelen, ruiken maar vooral proeven. Sauzen, rubs, sambal, gedroogde pepers maar ook de gefermenteerde en gerijpte pepersauzen van Dekker Pepper zullen niet ontbreken. 

Daarnaast zijn er veel lekkernijen waarin de chilipeper is verwerkt en zullen er diverse andere ambachtslieden zijn waarvan u de producten kunt proeven en kopen. En voor de kinderen is er de mogelijkheid om in thema geschminkt te worden of lekker te kleuren en te knutselen.

 

Voor up-to-date informatie: www.tastyfair.nl 

-advertenties-

-goede doel-