IMG 1990

De seizoensdecoratie in winkelcentrum Meerzicht word mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Ambachtenwerkplaats. Winkelcentrum Meerzicht en Ambachtenwerkplaats zijn dit voorjaar de samenwerking aangegaan om de krachten te bundelen.

Zo is er bij de Ambachtenwerkplaats een groep gestart die zich speciaal bezig houd met de seizoensdecoratie van het winkelcentrum. Momenteel werkt deze decoratiegroep  onder leiding van M. Ulcikova en voor het technische deel onder leiding van J. vd Kraan. De groep vrijwilligers heeft nu decoraties gemaakt die goed bij de herfst passen. Ambachtenwerkplaats levert alle houten decoratie en het winkelcentrum de overige decoratie, zodat het tot een mooi geheel word gemaakt. Zo zijn met deze mooie samenwerking ook de prachtige plantenbakken die het winkelcentrum binnen opsieren tot stand gekomen.

20181008 113425 copy  20181008 113425 copy 

Veel te doen in Ambachtenwerkplaats 

Er is bij de Ambachtenwerkplaats altijd veel te doen. Je kan hier bijvoorbeeld terecht voor handarbeid zoals naailes, breien, haken, fietsles of fietsreparatieles, weven, mozaïek en houtbewerken in de houtwerkplaats. En in de vakanties zijn er ook activiteiten voor kinderen. Mensen met een Zoetermeerpas kunnen hier ook hun fiets gratis laten repareren,  voor de kostprijs van het gebruikte materiaal.

De werkplaats werkt met veel vrijwilligers die om diverse redenen daar hun werk doen. Zoals mensen die uitgevallen zijn in het arbeidsproces of werkeloos zijn en tussen het solliciteren door toch bezig willen blijven. Maar ook gepensioneerde vrijwilligers of mensen die graag sociaal actief willen blijven zijn van harte welkom.

Voor meer informatie;

www.stichtingpiezo.nl
079-8881928 


IMG 2013 copy copy  IMG 2013 copy copy 


Tekst en foto's, Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-