DSC 0123 1030x549RTL 4 koos Restaurant Achteraf in Zoetermeer als beste culinaire hotspot van de provincie Zuid-Holland. De zender presenteert op zaterdag 29 december 2018 de wedstrijd van de grote culinaire hotspot special 'De Beste van Nederland'.


Welkom bij Restaurant Achteraf!In deze uitzending neemt Achteraf het op tegen de elf andere provincie- winnaars in de strijd om de titel ‘De Beste van Nederland’. Eigenaar Dirk Braam: "Achteraf is begin 2018 opgezet met maar één doel voor ogen; een restaurant openen waar wijzelf ook graag uit eten zouden gaan. Een zaak met een warme uitstraling, waar fijne mensen werken, met heerlijk eten en uitgebreide borrels. Daarom is alles, tot aan de tafels, met eigen handen gebouwd en hebben we met ons team smaakvolle gerechten ontwikkeld. Maar onze gasten zorgen voor de Zoetermeerse gezelligheid, wij 'slechts' voor de atmosfeer. Die combinatie maakt het restaurant."

Het team van Achteraf is ontzettend trots om de provincie Zuid-Holland te mogen vertegenwoordigen. Niet alleen voor het restaurant zelf, maar nog meer om Zoetermeer culinair op de kaart te zetten. Het publiek kan meestemmen vanaf donderdag 1 november om 19.00 uur kan er gestemd worden op de website:  www.debestevannederland.tv/

-advertenties-

-goede doel-