20181102 Kunstsurprise Terra 0001TERRA heeft vrijdag 2 november de expositie ‘Kunstsurprise’ geopend. Tijdens de Pakjesmiddag gingen veertien winnaars naar huis met een mooi kunstcadeau. De expositie is gestart vanwege de komende feestmaand. Elk weekend in november is er een Artist Weekend.

Tijdens de weekenden zullen er één of meerdere kunstenaars van de 17 aanwezig zijn. Zij presenteren of verkopen dan een bijzondere serie werk. Er zijn nog meer ‘artist weekends’ in aantocht. Op 24 en 25 november laat Renée du Clou haar veelzijdige werk zien. Op zaterdag 8 december zal Verolique Jacobse aanwezig zijn met schilderijen en broches en op zondag 9 december sluit Leo van der Meer af met zijn tekeningen en schilderijen.

Op zaterdag 10 en zondag 11 november is edelsmid Corinne van Kamp aanwezig. Corinne vindt inspiratie in de natuur, verhalen, kunst en nog veel meer. Een mooi geslepen edelsteen kan ook een inspiratiebron zijn voor een werkstuk. Tijdens het Artist Weekend neemt zij onder andere haar ‘Flowercollection’ mee. Unieke stukken die geïnspireerd zijn door verschillende bloemen volgens Corinne.

20181102 Kunstsurprise Terra 0006Een tweede Pakjesmiddag volgt. Op vrijdag 30 november om 16.00 uur kunnen geïnteresseerden langs komen om kans te maken op een kunstcadeau.

De kunstsurprises zijn te koop t/m zondag 23 december in het Terratorium. Deze is geopend van woensdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Donderdag 22 november is het Terratorium gesloten. Het Terratorium is te vinden aan de Dorpsstraat 12.

Foto's: Puck Swinkels

-advertenties-

-goede doel-