CKC Vrouwenkoor02 copyCKC Vrouwenkoor en Kamerkoor Vocapella slaan de handen ineen. Onder leiding van dirigent Karin de Jong geven zij in de Oude Kerk in de Dorpsstraat van Zoetermeer een uniek Adventsconcert: Christmas is coming!

Het concert vindt plaats op zaterdagmiddag 8 december en begint om 15.00 uur. Tickets kosten 5 euro per persoon en zijn vooraf online te verkrijgen via adventsconcert.entranz.nl of voorafgaand aan het concert vanaf 14.30 uur bij de ingang.

Het concert wordt begeleid door Ronald de Jong op vleugel en orgel, Pien Pieterse fluit, Zubeida Hussain fluit, Roos van Rijn viool, Katan Shooker viool, Jeanette van der Schuit altviool, Ellen Lisa van Woerden cello. Er worden werken gezongen van onder andere Berlioz, Haydn, Mendelssohn-Bartholdy, Elgar en Händel. Beide koren zullen, naast eigen repertoire, ook samen twee nummers ten gehore brengen.

Het belooft een mooie en muzikale aanloop naar Kerst te worden die zal bijblijven. Na afloop is er koffie en thee met iets lekkers voor de gasten.

poster adventsconcert copy

-advertenties-

-goede doel-