Voor de vierde keer vindt de mooiste avond van het jaar plaats bij Buurttuin de Zoete Aarde. Op de jaarlijkse Lichtjesavond zal de buurttuin een feest organiseren waarbij iedereen welkom is en er voor ieder wat wils te beleven is.

Op de prachtig verlichte tuin staan zaterdag 8 december kraampjes, hoekjes en andere sfeervolle locaties waar verschillende activiteiten. workshops en producten aangeboden worden door enthousiaste vrijwilligers en leden van de buurttuin. Zo kunnen bezoekers genieten van allerlei warme en koude hapjes en drankjes, workshops en mooi gevulde kramen met decembercadeautjes, kerststukken en een hoop lekkers voor tijdens de koude winterdagen.

Lichtjesavond 2017

De muziek wordt tevens verzorgd door de Muziek Vereniging Buytenrode welke geheel in Dickens-Kledij gehuld hun optredens geven. Kees Vermeulen zal optreden in de kas en op het pleintje zal van Kern Kinderopvang de muziekgroep de M’s wat muzikale warmte verspreiden. Een stampotten-buffet is aanwezig voor de liefhebbers en anderen kunnen genieten van de vele vuren die ontstoken worden tijdens de avond.

 Lichtjesavond 2017 stampotjes mmm  Muziekvereniging Buytenrode speelt ook dit jaar

Er zijn buurtgenoten te ontmoeten, knutsel-workshops voor de kinderen en er worden spannende verhalen verteld. Er staat een grotere kerstboom dan ooit dit jaar en deze is uitermate sfeervol verlicht. Tijdens deze avond zullen er boompjes geplant worden voor een nieuw voedselbos in de Nieuwe Driemanspolder.

Zaterdag 8 december van 17:00 tot 20:00 uur is iedereen welkom in buurttuin Zoete Aarde op de Lichtjesavond. De buurttuin vind je aan de Broekwegzijde nummer 195 én op Facebook (Buurttuin Zoete Aarde).

poster A4 copy

-advertenties-

-goede doel-