dp lichtjesavond2Duizenden lichtjes versieren dinsdag 11 december de Dorpsstraat, het decor van de traditionele kaarsjesavond. De gezelligste avond van het jaar in de mooie historische straat van Zoetermeer. De hele straat straalt door de vele kaarsjes in de etalages van de winkeliers en huizen in de Dorpsstraat.

 

Na het ontsteken van de gigantische kerstboom om 18.45 uur op de Dobbeplas door burgemeester Aptroot volgt er een lampionnenoptocht richting het begin van de Dorpsstraat. Daar vinden vanaf 19.00 uur al de eerste activiteiten plaats. Diverse koren zingen de mooiste kerstliederen, er is divers entertainment en er is gratis chocomel, thee en oliebollen.

 

Kaarsjesavond bij Molen De Hoop

Natuurlijk doet ook Molen De Hoop weer mee aan de traditionele Kaarsjesavond in en rond de Dorpsstraat. Tussen 19:00 en 21:00 uur bent u van harte welkom bij en in de mooie witte molen. De enthousiaste vrijwilligers van de molen bieden bezoekers glühwein en chocolademelk aan met daarbij een heerlijk kerstkransje.

‘De Paradijsvogels’, het bekende Zoetermeerse koor, zal kerstliedjes ten gehore brengen voor de molen, onder leiding van dirigent Marga en met begeleiding van de vaste accordeonist. Het is de bedoeling dat er uit volle borst wordt meegezongen.

-advertenties-

-goede doel-