Foto Marlies en Annie copyTot 1 april 2019 exposeren Marlies Hoes en Annie Winterkamp met schilderijen in diverse formaten in woonzorglocatie Monteverdi aan de Ondineschouw 15 te Zoetermeer. Beide kunstenaressen hebben hun geheel eigen stijl, maar zijn wel allebei gek op kleurrijk werk.

Marlies heeft een passie voor het schilderen van grote doeken. Aanvankelijk experimenteerde zij met vele technieken en materialen. Uiteindelijk ontstond een voorkeur voor het werken met kwast en olieverf, maar zij schroomt niet om daarbij gebruik te maken van haar handen. De onderwerpen zijn velerlei en kleurrijk. Bloemen, of markante koppen uit andere culturen. In principe schildert zij figuratief en abstract. De laatste tijd heeft zij zich met name toegelegd op het schilderen van portretten aan de hand van foto’s.
Voor Annie is schilderen altijd al een grote hobby geweest. Door omstandigheden is de lust daarvoor enige tijd verdwenen, maar de zin in schilderen is weer helemaal bij haar terug. Zij schildert abstract en figuratief. Zij ontwikkelde een uitbundige stijl en gebruikt vele kleuren. Achter ieder schilderij schuilt een verhaal.
De werken van beide kunstenaars zijn te koop.
De expositie is dagelijks van 10.00 uur tot 16.00 uur in de benedenhal van de woonzorg- locatie te bezichtigen.

-advertenties-

-goede doel-