IMG 8108Kindcentrum De Spelevaert aan de Irisvaart 2-4 in Seghwaert luidt jaarlijks het nieuwe jaar in met een feest voor ouders en kinderen. Dit Nieuwjaarsfeest op vrijdagmiddag na school was heel geslaagd.

IMG 8089  IMG 8113 

Er waren heel veel ouders, opa’s, oma’s, broers en zussen die met de kinderen meekwamen naar de aula. Er werd geopend met drie grote confettiknallers. Drie jongens uit groep 5 zongen het Spelevaertlied voor en daarna knalden ze de hele zaal vol confetti! Zo werd 2019 goed begonnen.
Daarna waren er leuke optredens van de kinderen. Er waren een paar liedjes met playback en dansjes te zien. Stoere breakdancers vertoonden hun kunsten. Layla tapte moppen, Vietha zong heel talentvol Ariane Grande en er was twee keer mooi vioolspel van Lisa uit groep 8. De kinderen hebben bijzonder hun best gedaan om het feest tot een succes te maken. Ouders van de ouderraad verzorgden hapjes en drinken. Een aantal leerlingen uit groep 8 verzorgde professioneel de bediening. Ondertussen konden de kinderen ook nog een rustige activiteit doen in de aangrenzende lokalen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-