van KeesJaarlijks organiseert de Fotogroep Zoetermeer een verkiezing waar de leden en hun partners de foto van het jaar kiezen. De winnende foto is dit jaar van Kees Rietveld, een natuurfoto gemaakt in midden-Canada.

Kees Rietveld: “Deze foto is gemaakt in januari 2017 in Jasper Canada waar ik met 2 vrienden langs kwam op weg naar midden Canada voor het fotograferen van de sneeuwuil. Ik zag dit en wist daar moet ik naar toe want daar zit een foto in zoals ik ze graag zie. Een mooie voorgrond en een mooie achtergrond, bij elkaar en prachtig plaatje! Het laat mooi de ongereptheid van de natuur zien. De foto is met een Canon camera met een 11 mm groothoeklens en een diafragma van F16 genomen om alles van voor tot achter scherp te krijgen.”

De andere winnende foto’s zijn van :
Aad v Dijk ( 2e plaats ), Peter Galjé (3e plaats ), Cees Coers, Sharon Grippeling, Dirk Staut, Janine Pompe, Harrie Rijven, Piet Kampers, Gonneke Bakker, Jan Mank, Yvonne van de Kroef, Piet Nicolaas, Jan Nieuwstad, Adri Kegel, Hetty van Dijk en Harry Tromp.


Alle foto’s worden tot 4 maart tentoongesteld in eetcafé de Leyens Gondelkade 33 te Zoetermeer. De tentoonstelling is vrij toegankelijk. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag/zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-