Young Music Talent 2019 CKC partnersVrijdag 22 en zaterdag 23 maart staan 120 deelnemers in de voorrondes van dé muziekwedstrijd voor iedereen t/m 21 jaar: Young Music Talent. Solisten en ruim 10 ensembles, van klassiek tot rap, presenteren hun gekozen werk, eigen muziekstuk of improvisatie in de Theaterzaal van CKC & partners.

CKC & partners adjunct-directeur Joep Annegarn is trots: “Dankzij onze nieuwe hoofdsponsor Orthodontistenpraktijk De Wereldlach en medesponsors het Residentie Orkest en Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, kunnen we de winnaars van Young Music Talent 2019 prijzen met een waardevolle muzikale ervaring bieden. Zo maken deelnemers uit de categorie solisten kans op een podium voor een groot publiek, een masterclass of een muzikale reis. Deelnemers uit de categorie ensembles kunnen kaarten voor het Residentie Orkest of een masterclass winnen. Bovendien is Young Music Talent een ontzettend leuke muziekwedstrijd waar veel wordt geleerd en jongeren met dezelfde passie elkaar ontmoeten.”

De jury, bestaande uit verschillende muziekprofessionals, heeft tijdens de voorrondes de lastige taak om een selectie te maken. Tijdens de voorrondes is publiek van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen. Toegang is gratis. De voorrondes vinden plaats op vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 13.15 uur, waarna om 14.30 uur de finalisten bekend worden gemaakt.
De finale wordt gehouden op vrijdag 12 april.

-advertenties-

-goede doel-