foto vivaldi copyJannie van de Luijtgaarden exposeert met keramiek en schilderijen tot 1 juni 2019 in het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 te Zoetermeer. Haar werk bestaat uit beelden van keramiek en schilderijen van acryl en olieverf op paneel.


In haar keramiek zijn levensthema`s terug te vinden zoals kwetsbaarheid en troost, armoede, onderdrukking en mededogen. De manier van werken is heel divers, vrijheid is hierin belangrijk. De vormgeving is figuratief en soms abstract of surreƫel.
Vanaf 1997 tot 2001 heeft haar ontwikkeling in de beeldende kunst een belangrijke impuls gekregen door het volgen van cursussen op het gebied van keramiek, brons, beton, Rakustook, glazuren en lassen. De jaren hierna heeft zij diverse teken en schilderlessen in Zoetermeer en de kunstacademie in Den Haag gevolgd en is een eigen stijl gaan ontwikkelen. Het schrijven van gedichten en haiku`s is vaak een beginpunt voor een nieuw werk. Een overzicht van al haar werk is te vinden op haar website www.maatschappij-in-beeld.nl  .
De expositie is dagelijks te bewonderen tussen 10.00 uur en 17.00 uur op de begane grond en de 1e etage van het zorgcentrum.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-