IMG 0698Zoetermeer heeft haar eigen Urban Hippie Markt en daar valt veel leuks te ontdekken op het gebied van lifestyle, cadeau-artikelen, kleding, spellen, boeken en duurzaam geproduceerd voedsel. Zaterdag 18 mei tussen 12:00 en 16:00 uur staat de Zoetermeerse Urban Hippie Markt in de boomgaard aan de Broekwegzijde 195 in de wijk De Leijens.

 

Het is een minimarkt-festival met heel veel kramen boordevol leuke artikelen die voor het overgrote deel zelfgemaakt zijn. Daarnaast zijn er workshops en klinkt er livemuziek van Klankkleur, Blue Mondays en muziekduo Katakat.  

IMG 0694  urban hippie 

Wat kun je verwachten?

Ruim 50 kramen creatieve ondernemers die hun waar aanbieden in een sfeervolle omgeving met swingende muziek. De boomgaard staat in het blad en hebben vrucht gezet. Een greep uit producten en workshops: gehaakte waar, macarons, massage, schetsen etsen en schilderen op hout, draagdoeken, bier, fotografie, keramiek, ibizastijl producten, slingers en poppenkleding, houten kabouters, zeep, kransen, popjes van vilt, wol en vilt, pepper-producten/sauzen, thee en accessoires, sieraden, producten uit Zoete Aarde en Hof van Seghwaert, kinderkleding, dromenvangers en nog véél meer. Bijvoorbeeld de proeverij van LVR Breweries. Loek, Viresh en Rodin geven proeverijen in de kas waarvan de helft van de opbrengst direct voor Buurttuin Zoete Aarde is.

 

Kom genieten en denk aan contant geld. De meeste van de creatieve, kleine ondernemers hebben geen pinautomaat.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-