20190523 9025

Bas van der Steld en Deborah Oldenburg serveerden namens SamenLoop voor Hoop de lunch

De Keerkring, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen, heeft zich met verschillende acties ingezet voor het goede doel van SamenLoop voor Hoop. Samen verkochten de docenten en leerlingen maar liefst 1100 wenszakken voor SamenLoop.

De school had een weddenschap afgesloten met de organisatie van SamenLoop voor Hoop, een evenement van KWF. Als zij meer dan 1000 wenszakken zouden verkopen, dan zou de organisatie op school een lunch voor de leerlingen gaan verzorgen. Bas van der Steld, organisatie SamenLoop voor Hoop Zoetermeer: “Toen we hoorden dat zij maar liefst 1100 wenszakken verkocht hadden, hebben we dan ook meteen een datum geprikt om de lunch voor hen te maken! Wat een geweldige inzet van deze school!”

20190523 9021   

De lunch, in de aula van de school, viel goed in de smaak bij de leerlingen. Op de locatie aan de Chaplinstrook in de Leyens werden alle broodjes klaar gemaakt in de grote leskeuken. Deze werden meteen geserveerd aan de leerlingen van deze locatie en met de auto snel naar de andere locatie van de Keerkring in Buytenwegh gebracht.

Naast het verkopen van de wenszakken zijn er nog meer acties gehouden op school om geld in te zamelen. Zo zijn er appeltaarten gebakken en verkocht voor het goede doel, hebben de leerlingen flessen opgehaald voor het statiegeld en deden zij mee aan een sponsorloop. Een hele speciale actie was de autowas-actie bij Bob Autowas. De autowas stelde 4 cabines beschikbaar waar de leerlingen enthousiast aan de slag gingen om zoveel mogelijk auto’s te wassen. Deze actie alleen al leverde €376,- op voor het goede doel. In totaal werd zo’n €1400,- aan sponsorgeld opgehaald.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-