IMG 3297De Goede Woning gaf woensdag 12 juni een feestje om te vieren dat gevelrenovatie van 407 woningen officieel beëindigd is. Op de Muzieklaan werd onder grote belangstelling een nieuwe muurposter onthuld en samen met de bewoners stil gestaan bij de renovatie.

De voorbereiding is gestart in 2015 en de werkzaamheden, waaronder asbestsanering en het vervangen kozijnen met HR++ glas en inbraakwerend hang- en sluitwerk, werd uitgevoerd door ERA Contour. Tijdens de asbestsanering konden de bewoners verblijven in een speciale rustwoning.

IMG 3272  IMG 3282 

Vlak voor de onthulling hielden Mariëtte Heemskerk van de Goede Woning en Jurgen Weerdenburg  van Era Contour een korte toespraak. Beide waren dankbaar dat de renovatie zonder grote incidenten was verlopen en dat de bewoners bij een enquête de renovatie een cijfer 8.2 hebben gegeven.

Voor alle betrokken bewoners was een leuke attentie beschikbaar in de vorm van een puzzel met 500 stukjes. De tekening van de puzzel is gemaakt door John Erkelens en deze is ook gebruikt voor de muurposter.

 

Foto ('s) door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl, meer foto's op: https://www.zonerama.com/ErnstvanErkelens/Album/5375085

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-