Albert Heijn Meerzicht“We zitten nu midden in de voorbereidingen voor een grote verbouwing. Klanten merken daar niets van. Het gebeurt immers allemaal achter de schermen”, vertelt supermarktmanager Leo van der Meer van Albert Heijn Meerzicht. Medewerkers worden opgeleid tot ‘masters in vers’.


De aftrap van dit trainingstraject vindt plaats in een speciale verstruck die donderdag 20 juni op het parkeerterrein van winkelcentrum Meerzicht staat. “Hierdoor kunnen wij straks klanten nog beter informeren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

Verbouwing
Albert Heijn in het Zoetermeerse Meerzicht sluit vrijdag 19 juli om 15:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel aan de Middelwaard 93 wordt dan in hoog tempo omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met meer zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 31 juli om 12:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-