MamaCaféDe volgende editie van het MamaCafé Zoetermeer is op dinsdag 2 juli. Het onderwerp van deze ochtend is: 'eetplezier voor kinderen van 0-4 jaar'. We willen allemaal een actief en gezond kind, en voeding speelt daarin een belangrijke rol.

Tijdens het MamaCafé van 2 juli wordt er ingegaan op de gezonde voeding bij kinderen van 0-4 jaar.
De volgende onderwerpen worden behandeld:
- Waar moet ik opletten als ik start met de eerste hapjes?
- Wat heeft mijn kind nodig in de groei?
- Wat moet ik doen met mijn slecht etende peuter?
- Wat zijn gezonde tussendoortjes?

Julia Cornet, kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk Katinka de Nennie, komt hierover tips en advies geven. Kom luisteren naar haar praatje en deel je ervaringen en eigen tips met andere ouders! Draagconsulenten Suzanne en Maaike zijn beschikbaar voor vragen over ergonomisch dragen. Voor vragen en advies omtrent borstvoeding kun je terecht bij Cora Moerman, zij is lactatiekundige IBCLC.

Het MamaCafé vindt plaats in de Zoetelaar, Dorpsstraat 99. Van 9:30-11:30 kun je vrij inlopen. Toegang is gratis, consumptie verplicht (dan kunnen ze de toegang gratis houden).

 

MamaCafé

Maaike Peerbolte en Suzanne Ganeff, allebei moeder én fan van dragen, zijn het MamaCafé begonnen. Hun doel is om (aanstaande) mama’s en papa's een plek te geven om samen te komen en onder het genot van koffie of thee te kletsen over zwangerschap, ouderschap en opvoeding. Daarbij zijn zij beschikbaar voor vragen over ergonomisch dragen.

Aan moeder zijn zitten leuke kanten, maar ook minder leuke kanten. Dan is het fijn als je hierover kan praten met anderen die wellicht dezelfde dingen ervaren. Er wordt iedere maand een ander onderwerp besproken. Ook wordt een deskundige uitgenodigd hier meer over te vertellen. 

-advertenties-

-goede doel-