2018 08 12 Zondag in t park 105Lachende gezichten, verf aan de handjes, swingende benen en voeten in het gras. Zondag in ’t Park staat weer garant voor zes verrassende zomerzondagen in het Nicolaaspark! Vanaf 14 juli kan Zoetermeer weer terecht in’t Park voor een leuke zondagmiddag.

Voor de zesde keer strijkt het kleinschalige culturele festival Zondag in ’t Park neer in het Nicolaaspark in Zoetermeer. Aan de rand van de historische Dorpsstraat is het deze zomer weer goed toeven voor wie van creativiteit, muziek, beeldende kunst en theater houdt. Jong en oud is welkom op 14, 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus tussen 13 en 20 uur. Elke week staat in het teken van een ander thema, te beginnen met ‘Vakantieperikelen in ’t park’ en eindigend met ‘Escape in ’t Park’. Kinderen kunnen iedere zondag tot 17 uur naar hartenlust knutselen en kennismaken met creatieve technieken bij atelier Le Rouge en CKC & Partners.

Er is straattheater, er zijn dans-, sporty- en zweefmomenten en natuurlijk muziekoptredens. Wil je liever zelf je muzikale skills opwaarderen? Kom dan naar de muziekschool op wielen van Music Soul House. Maar misschien klinkt een lekkere massage jou meer als muziek in de oren of laat je je liever verwennen met verkoelende drank uit de badbar en een variëteit aan -al dan niet gezonde- snacks van onder andere El Pueblo, Di Niente, Smaak & Vermaak en Patat & more. Het kan allemaal… in ’t Park.

 

2018 08 12 Zondag in t park 177Parkspecials

Dit jaar kan er ook wekelijks, als je tenminste geen watervrees hebt en in bent voor een semi-intelligent spelletje, kans gemaakt worden op bijzonder mooie prijzen in de nu al spraakmakende ‘Zinderende Zondag Zomerloterij’. Ook staat er een Art Box op het terrein waar je ongegeneerd kunstenaars het hemd van het lijf kunt vragen over de kunstwerken die zij daar laten zien.

 

Het festival is gratis toegankelijk en door financiële bijdragen van het Cultuurfonds Zoetermeer, participatie van lokale initiatieven en crowdfunding is het mogelijk gemaakt dat ook deelname aan de activiteiten en versnaperingen vriendelijk geprijsd zijn. Het hele programma is te vinden op www.zondaginhetpark.nl 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-