20180815 121507Kinderen die het leuk vinden om veel buiten bezig te zijn en houden van avontuur, sport spel en lol kunnen zich nog inschrijven voor huttenbouwen in de zomervakantie. De Huttenbouwweek vindt van 19 tot en met 23 augustus 2019 plaats in de wijk Seghwaert.


De hele week wordt van maandag tot donderdag in de ochtend onder deskundige leiding gebouwd aan de hutten. Na de lunch worden in de middag spellen of workshops gedaan. Wie wil en durft mag van donderdag op vrijdag een nachtje blijven slapen. Op vrijdag wordt alles weer samen opgeruimd.


Kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar kunnen zich nog opgeven voor deze leuke week bij www.ymcazoetermeer.nl.  Bel met Justin voor meer informatie: 06-5333 2627. De kosten voor de hele week bedragen €45 en zijn inclusief eten en drinken.


Ben jij 16 jaar of ouder, kun jij in de week van 17 tot en met 23 augustus en heb je zin in een mooie ervaring? Meld je dan aan als vrijwilliger! Kun je niet de hele week? Geen probleem! Ook een aantal dagen aanwezigheid is mogelijk. Opgeven kan via www.ymcazoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-