Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De tweede zondag heeft als thema Sporty Spice. Vandaag gaat het over bewegen. Niet lui achterover leunen en luisteren, maar voetjes van de vloer. Trek je disco-outfit aan en kom swingen.

 

Bezoekers kunnen het festival beleven op verschillende manieren. Artiesten brengen hun muziek ten gehore op het Muziekpodium Op Wielen en lopen rond ‘In ‘t Wild’. Er worden workshops georganiseerd en er is voor elk wat wils. Voor vaders, moeders, kinderen en natuurlijk opa’s en oma’s.

Zondag 21 juli

Op het Muziekpodium Op Wielen kunnen bezoekers kijken en luisteren naar Mungo Bungo en Aerobic Funk. In ’t Wild is er pop up pingpong en midgetsjoelen. De Zinderende Zondagse Zomerloterij is er elke zondag om mooie prijzen te winnen.

mungobungo  Aerobic Funk 
 Pop up pingpong  Midgetsjoelen

Daarnaast is er iedere zondag Kunst in en om ’t Park. In de Terra Art Projects Box zijn er kunstenaars aanwezig. Je kunt hun kunst bekijken en vragen aan ze stellen. In de galerie van Terra Art Projects is een pop-up expo met deze zondag een expositie van Remco Koers in het ‘Terratorium’ met muzikale begeleiding van dj’s Dr. Blowfins en PIE.

Workshops zijn een vast onderdeel van Zondag in ’t Park. Kinderen kunnen hun kunstzinnige talenten aanboren bij Atelier Le Rouge en CKC & Partners. Knutsel een frisbee of maak je eigen kralenarmband. Of verbeter je muziekvaardigheden bij de rijdende muziekschool van Music Soul House.

Dit jaarlijks terugkerende kleinschalige festival is voor velen niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Sinds vorig jaar ontvangt het festival geen subsidie meer en moet zichzelf redden. Dat is voor deze editie - al deels - gelukt via onder andere crowdfunding.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-