Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De derde zondag heeft als thema Zweverig. Vandaag is het Nicolaaspark in hogere sferen. Zweven, ontspannen en lekker gek doen op opzwepende muziek.

 

Bezoekers kunnen het festival beleven op verschillende manieren. Artiesten brengen hun muziek ten gehore op het Muziekpodium Op Wielen en lopen rond ‘In ‘t Wild’. Er worden workshops georganiseerd en er is voor elk wat wils. Voor vaders, moeders, kinderen en natuurlijk opa’s en oma’s.

 

Zondag 28 juli

Op het Muziekpodium Op Wielen kunnen bezoekers kijken en luisteren naar Son de Aqui en Aymar Torres. In ’t Wild is er een ouderwetse zweefmolen en bij het duo ‘Duiken op Gevoel’ kun je je eigen Monsteradius masker maken. De Zinderende Zondagse Zomerloterij is er elke zondag om mooie prijzen te winnen.

 Son de Aqui  Aymar Torres
 Zweefmolen  Monsterradius

Daarnaast is er iedere zondag Kunst in en om ’t Park. In de Terra Art Projects Box zijn er kunstenaars aanwezig. Vandaag zijn dat Corinne van Kamp/Flirt jewels en Barbara Termorshuizen/Magic Wall. Je kunt hun kunst bekijken en vragen aan ze stellen. In de galerie van Terra Art Projects is een pop-up expo met deze zondag een expositie van Floortje van Roon & Maarten Overbeek in het ‘Terratorium’.

Workshops zijn een vast onderdeel van Zondag in ’t Park. Kinderen kunnen hun kunstzinnige talenten aanboren bij Atelier Le Rouge en CKC & Partners. Knutsel een Ibiza fladderstok of maak je eigen kralenarmband.

Dit jaarlijks terugkerende kleinschalige festival is voor velen niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Sinds vorig jaar ontvangt het festival geen subsidie meer en moet zichzelf redden. Dat is voor deze editie - al deels - gelukt via onder andere crowdfunding.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-