Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De vierde zondag heeft als thema Circus. Kinderkaravaan Circus Snor strijkt neer in het Nicolaaspark. Train voor je eigen circusact. Ga terug naar je kindertijd toen je enthousiast werd als je naar het circus ging.

 

Bezoekers kunnen het festival beleven op verschillende manieren. Artiesten brengen hun muziek ten gehore op het Muziekpodium Op Wielen en lopen rond ‘In ‘t Wild’. Er worden workshops georganiseerd en er is voor elk wat wils. Voor vaders, moeders, kinderen en natuurlijk opa’s en oma’s.

Zondag 4 augustus

Op het Muziekpodium Op Wielen kunnen bezoekers kijken en luisteren naar Kingston Express en Joost Wander. In ’t Wild loop je Club Poespas tegen het lijf met de Coco Popshow en bij Circus Snor kunnen kinderen onder leiding van een circusdocent leren jongleren, lopen op een bal of fietsen op een gekke fiets. De Zinderende Zondagse Zomerloterij is er elke zondag om mooie prijzen te winnen.

Kingston Express   joostwander
 Poespas  cirscussnor

Daarnaast is er iedere zondag Kunst in en om ’t Park. In de Terra Art Projects Box zijn er kunstenaars aanwezig. Vandaag ontmoet je Ellen van Toor. Je kunt haar kunst bekijken en vragen aan haar stellen. In de galerie van Terra Art Projects is een pop-up expo met deze zondag een expositie van Charlotte Wagemaker en een aantal HKU (Hogeschool voor de Kunsten) Alumni in het ‘Terratorium’.

Workshops zijn een vast onderdeel van Zondag in ’t Park. Kinderen kunnen hun kunstzinnige talenten aanboren bij Atelier Le Rouge en CKC & Partners. Knutsel een sleutelplankje of maak je eigen kralenarmband. Of verbeter je muziekvaardigheden bij de rijdende muziekschool van Music Soul House.

Dit jaarlijks terugkerende kleinschalige festival is voor velen niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Sinds vorig jaar ontvangt het festival geen subsidie meer en moet zichzelf redden. Dat is voor deze editie - al deels - gelukt via onder andere crowdfunding.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-