20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7192 X3Zondag in't Park startte het jaar weer met een heel succesvolle 'Vakantieperikelen in't Park' editie. Het wat druilerige weer had geen invloed op de bezoekers en sfeer in 't Park, daar was het als vanouds gezellig!

Zondag in't Park maakt ook dit jaar weer zes zondagen in de zomervakantie tot een groot feest met lekkere muziek, vele workshops, eten en drinken en vooral veel sfeer en gezelligheid. Elke zondag heeft zijn eigen thema, maar elke zondag is er in ieder geval live muziek en een goede sfeer.

Een Stadsdichter gaat op een knie voor een ieder die zijn lied horen wil, Kunstenaars tonen hun creaties en weer anderen voeren een riddersprookje op. Zo was het Nicolaasplein zondag 14 juli vol met verschillende prikkels en perikelen. Of je nu deel neemt aan de zomerloterij of je graag laat verrassen door de Stadsdichter, het gebeurd allemaal tijdens Zondag in 't Park. Voor bezoekers is het een manier van onthaasten. Zij komen voor een hapje en een drankje en gaan in het gras zitten luisteren naar live muziek. Anderen komen echt voor de kunst en om zich te laten verrassen door wat er te zien is. Voor velen is Zondag in 't Park een ontmoeting met vrienden en kennissen. 

20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7207 X3  20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7209 X3 

Bijna rond

"We zijn bijna rond voor de laatste twee afleveringen van Zondag in't Park dit jaar, maar we zijn nog steeds op zoek naar sponsors!", zo vertelt organisator Tim Beukering. "Het publiek heeft al laten zien dat ze ons waarderen en hier ook wat voor over hebben, maar het bedrijfsleven laat het tot nu toe nog afweten. En dat terwijl we toch veel te bieden hebben, een sponsor kan heel zichtbaar op het evenement aanwezig zijn of zelfs zijn naam verbinden aan het hele evenement!"

Zoetermeerse bedrijven die dit leuke festival willen steunen kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of op de website: www.zondaginhetpark.nl/zakendoen

 

20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7211 X3  20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7309 X3 

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: https://foto.vwarmerdam.nl/2019/Vakantieperikelen-in-t-Park/

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-