barbara 5TERRA verzorgt dit jaar de kunstprogrammering tijdens het kleinschalige festival ‘Zondag in ’t Park’. Kunstenaars en designers brengen hun werk actief onder de aandacht van het publiek vanuit de Terra Art Box midden in het park. Zondag 28 juli kun je het Magische behang van MagicWall zien.

Corinne van Kamp van Flirt Jewels en Barbara Termorshuizen van MagicWall dompelen je deze zondag met hun prachtige, mysterieuze creaties onder in een fijne fantasiewereld. “Misschien hebben cynici gelijk en is het leven geen sprookje, maar dat betekent niet dat je niet je eigen wonderland kunt creëren.”

Flirt is het merk van Corinne van Kamp, afgestudeerd goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven. “Ik werk graag met eerlijke materialen, echte parels en edelstenen die zo min mogelijk gekleurd of verbeterd zijn, het liefst unieke stukken. Metalen, zoals goud en zilver, moeten duurzaam en zoveel mogelijk Fairtrade zijn. Omdat mijn sieraden vaak ergens op geïnspireerd zijn, krijgen ze altijd een naam. Dit geeft ze een eigen identiteit. De verschillende sieradenlijnen die gemaakt worden symboliseren hoe ik de wereld zie. Met mooi weer, hoop ik een demonstratie te kunnen geven van het gietproces.”

MagicalWall aanbieder van handgeschilderd behang, is ontsproten uit de oneindige fantasie van Barbara, tevens eigenaar van BART Illustration. Haar wonderlijke werelden tekent Barbara letterlijk op uit intuïtieve inspiratie. Geen droombeeld buiten het bereik van haar fantasie.

De Terra Art Box in het park is geopend van 13-19 uur. De Pop up expo (in de galerie) op zaterdag van 13-17 uur en op zondag van 13-19 uur. Locatie: Dorpsstraat 12 (het festivalterrein ligt hierachter). De toegang tot beide expo’s is gratis. Meer info: www.zondagintpark.nl  en www.terra-artprojects.com.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-