IMG 4972AH Meerzicht is gesloten wegens een grote verbouwing. Om 15.00 uur rekenden de allerlaatste klanten hun boodschapjes afgelopen vrijdag nog af terwijl het begin van de verbouwing al aardig zichtbaar is. Daarna gingen de deuren voor het winkelend publiek dicht.

De verbouwing ging gelijk in volle gang toen de laatste klanten om even over drie de winkel hadden verlaten. Medewerkers haalden de resterende goederen uit de schappen en rijen met vrachtwagens stonden al achter de winkel klaar om alles in te laden. Ook de technische bouwploeg ging binnen gelijk van start toen de rolluiken naar beneden zakten.

Tijdens de verbouwing trakteert de Albert Heijn op extra 10% korting met uw persoonlijke Bonuskaart als u boodschappen doet bij AH-XL Westwaards  of bij AH Samanthagang in Rokkeveen. Zorg dat u Bonuskaart is gepersonaliseerd en selecteer als uw favoriete AH winkel 'Meerzicht' . Als de vernieuwde winkel weer open is krijgt u van 5 t/m 25 augustus ook nog eens de 10% korting met uw gepersonaliseerde bonuskaart. De bonuskaart is zelf aan te passen via www.ah.nl/bonuskaart

 

Opening

Woensdag 31 juli wordt de vernieuwde Albert Heijn Meerzicht heropend, om 12.00 uur gaat de winkel open met een groot feest. AH Meerzicht gaat zich nog meer richten op verse producten en krijgt een nieuwe en frisse aankleding. Bij de opening staan vele lekkere en feestelijke activiteiten gepland.

IMG 4712

EmballageboxIMG 4711.JPGah

Eerder deze week is ook de Emballage donatie-box verwijderd en geleegd, van de opbrengst van alle gedoneerde emballagebonnetjes heeft AH een laptop gekocht voor de Meerzicht- wijkreporter van Zoetermeeractief. Met de laptop kunnen berichten uit de wijk makkelijker en sneller worden doorgestuurd naar de hoofdredactie om op de site te zetten.

 

Foto's Christel en Max Linnemann

 

 

 

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-